Premiile Sport Arena Streetball – Best of the best în 2023

Repornim un obicei vechi care s-a pierdut în arhiva Sport Arena Streetball. Premiile Sport Arena Streetball revin din acest sezon și vrem să aflăm care este opinia comunității noastre în legătură cu performerii de top ai anului.

Pentru 2023 avem trei categorii unde votul aparține 100% comunității Sport Arena Streetball: jucătorul anului la fiecare categorie de vârstă, atât la feminin cât și la masculin, cea mai impresionantă statistică si debutantul sezonului.

De asemenea, pe latura artistică, avem o categorie specială, poza anului, acolo unde pe lângă voturile voastre va conta și opinia departamentului media de la Sport Arena Streetball în încercarea de a alege cea mai tare poză din 2023.

Votul începe astăzi, 25 octombrie și se va încheia pe 11 noiembrie, ora 23:59, urmând ca pe 20 noiembrie să anunțăm câștigătorii. Avem pregătite și câteva premii surpriză.

Fiecare respondent va avea un singur răspuns, așadar va fi nevoie de un cont Google pentru conectare, dar hei, cine nu are un cont Google în 2023? Nu sunt obligatorii răspunsurile pentru toate categoriile, dar încurajăm votarea pentru a avea cât mai multe răspunsuri.

Formularul de votare poate fii accesat printr-un click aici. Menționăm că am debifat opțiunea de a colecta adrese voastre de e-mail și nu ne rămâne decât să spunem: Start Vot!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.