Pep&Pepper, energie în 3 pași pentru un 3 la 3 demențial! (P)

Esti pregătit pentru competiție? Pasiune, determinare, concentrare, exercitiu si desigur, o alimentație corecta! Nike 3×3 Challenge se apropie cu pași repezi. Primul turneu marca Sport Arena Streetball al anului va avea loc în ParkLake Shopping Center între 11 și 13 mai, iar înscrierile se deschid luni 7 mai, de la ora 15.00, aici pe 3la3.ro.

Pep&Pepper susține Nike 3×3 Challenge și te așteaptă cu mâncare delicioasă și sănătoasă, gătită pe loc, chiar în fața ta, cu ingrediente proaspete, care îți oferă doza de energie de care ai nevoie în orice moment al zilei, pentru orice tip de provocare.

Meniurile Pep&Pepper au la baza conceptul ’’The Eat Well Plate’’, 3 pasi simpli care sugerează că o alimentație corectă presupune un consum echilibrat de proteine, carbohidrați sănătoși, fructe și legume.

Farfuriile Pep cuprind toți factorii nutritivi în cantități și proporții adecvate:

Pasul 1: Proteină. Alege din cele peste 17 feluri de carne, de pui sau de vită, marinată după o rețetă secretă.

Pasul 2: Carbohidrați buni. Combină cu una dintre garniturile speciale.

Pasul 3: Minerale și vitamine. Adaugă salată proaspată și completează cu un fruct savuros!

Pep&Pepper, te așteaptă în Parklake Shopping Center, la etajul 1, zona food court, cu doza de energie de care ai nevoie!

Toți participanții la Nike 3×3 Challenge vor primi în kit-ul de participare un voucher de reducere la Pep&Pepper iar spectatorii vor putea participa la concursuri cu premii oferite de Pep&Pepper pe întreg parcursul turneului.

Citește și: