Naționalele României își continuă drumul la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, atât la masculin cât și la feminin. Sârbii au dominat prima zi a turneului din ParkLake Shopping Center

Știința București, la feminin și Bucharest Get’Em, la masculin, cu jucători care vor reprezenta România la Campionatele Europene din septembrie de la București, s-au calificat în fazele superioare la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

Știința București a obținut două victorii în grupa B, 19-14 cu Praga și 21-15 cu Fujisawa Suns și chiar dacă mai are de jucat mâine cu Budapesta, este sigură de calificare în semifinalele competiției.

În cealaltă grupă Paris Squad și Rome sunt deja calificate și se vor duela în meci direct pentru locul 1 în grupă în timp ce Agro Squad București și Athens Atlos vor juca pentru palmares, ambele având două înfrângeri.

În competiția masculină, Bucharest Get’Em a trecut de Rahova’s Finest în meciul pentru locul doi al grupei A, scor 20-13, ambele formații românești cedând fără drept de apel în fața celei mai bune echipe din lume, Novi Sad Al Wahda.

Alte două echipe sârbești, Zemun și Belgrad s-au calificat în sferturi cu câte două victorii din tot atâtea meciuri.

Rezultate și clasamente în turneul masculin: http://3la3.ro/ro/bucharest-challenger

Rezultate și clasamente în turneul feminin:  http://3la3.ro/ro/bucharest-challenger-women-master

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.