Gdansk și Split se califică pe tabloul principal la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Ediția a 7-a a Raiffeisen Bank Bucharest Challenger a debutat în această dimineață la @ParkLake Shopping Center, iar primele meciuri disputate au contat pentru tabloul de calificare în competiția masculină.

Gdansk Energa 3×3 din Polonia și Split Statist din Croația au câștigat cele două grupe de calificare și au avansat pe tabloul principal.

Croații de la Split au obținut două victorii înainte de limită, 22-19 cu Geneva și 21-7 cu Tbilisi Old Eagles. În cealaltă grupă, toate cele trei formații au acumulat câte o victorie, dar Gdansk Energa 3×3 s-a calificat la coșaveraj, marcând  36 de puncte, față de 32 reușite de The Hague și 30 de Winnipeg.

Gdansk a câștigat la o posesie cu Winnipeg 20-18 și s-a impus lejer în fața olandezilor din Haga, 21-16. Winnipeg a învins la limită The Hague, cu un coș în ultima secundă, însă punctele marcate nu au fost suficiente pentru canadieni pentru a avansa în faza următoare.

Meciurile de la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger continuă în această după amiază cu meciuri de pe tabloul principal la masculin și cu duelurile din competiție feminină.

În competiția feminină Știința București a debutat cu victorie în fața echipei Prague din Cehia, în timp ce Agro Squad a pierdut prima partidă susținută în fața campioanelor mondiale de la echipa Rome (Italia), scor 8-21.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.