Mini campionat mondial de baschet 3×3 la București: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger și 3×3 Women Series Bucharest, în week-end-ul 10-11 august la ParkLake Shopping Center

Cele mai bune echipe de baschet 3×3 din lume, atât la masculin cât și la feminin vor fi prezente la București într-un super eveniment organizat de către Sport Arena Streetball în ParkLake Shopping Center, în zilele de 10 și 11 august.

Un adevărat mini campionat mondial, cu 24 de echipe din 18 țări de pe trei continente.

Naționala feminină a României, calificată la Campionatul European și locul șapte la ultima ediție a Mondialelor va avea o companie extrem de selectă în turneul 3×3 Women Series de la București, competiție dedicată echipelor naționale. SUA, triplă campioană mondială la feminin, Franța, campioană europeană și medaliată cu bronz la ultimele Campionate Mondiale sau forțe precum Spania, Rusia sau Cehia vor fi prezente în turneul feminin de la ParkLake Shopping Center.

Cea mai bună echipă de baschet 3×3 din circuitul mondial profesionist masculin, Novi Sad revine la București în încercarea de a-și lua revanșa în fața marilor rivali din Riga, campioni ai ultimelor două ediții ale Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

În total cinci echipe din Top 10 din FIBA 3×3 World Tour vor fi prezent la București, unde competiția se anunță acerbă, cu echipe din SUA, Canada, Porto Rico, Filipine și Arabia Saudită și șapte reprezentante ale bătrânului continent.

Evenimentul organizat în ParkLake Shopping Center va oferi, pe lângă electrizantele meciuri de baschet și o serie de momente de entertainment, concursuri cu premii pentru spectatori, un meci al vedetelor și multe alte surprize.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger este un eveniment organizat de către Sport Arena Streetball, cu sprijinul ParkLake Shopping Center și este susținut de către Raiffeisen Bank – naming partner, Mastercard și Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, World Class, Doritos și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – event partners. Promovat de ProFM.

Echipe Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Edmonton Canada
NY Harlem SUA
Princeton SUA
Ralja Intglactic Serbia
Rotterdam Open Run Olanda
Tbilisi Old Eagles Georgia
Novi Sad Serbia
Jeddah Arabia Saudita
Riga Letonia
Balanga Chooks Filipine
Split Statist Croatia
Bar Muntenegru
3×3 Bucharest Romania
Colorado City SUA
San Juan Porto Rico
Kochenevo Rusia

 

Echipe 3×3 Women Series Bucharest

Cehia
Franta
Italia
Polonia
Romania
Rusia
Spania
SUA

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.