Masterul Wizz Air Sport Arena Streetball: Cine va merge la Praga?

Ultimele doua turnee Wizz Air Sport Arena Streetball vor avea loc in acest weekend, pe terenurile din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti, in urma desfasurarii lor urmand sa se stabileasca cele mai bune echipe din sezonul 2013 al singurului campionat de baschet 3×3 din Romania.

Turneul 4 se va disputa vineri si sambata, miza fiind ultima sansa de calificare la Master, pe care o vor avea echipele ajunse in fazele superioare ale acestui turneu. In functie de numarul de echipe calificate la Master la fiecare categorie, acestora li se vor alatura un anumit numar de echipe clasate pe primele locuri la Turneul 4 (castigatoarea, finalista, semifinalistele etc.).

Duminica va avea loc Masterul, turneul final al Wizz Air Sport Arena Streetball 2013, in urma caruia vom afla cele mai bune echipe si cei mai buni jucatori de baschet 3×3 din Romania in acest an. Cea mai apriga batalie se va da cu siguranta la categoria Masculin +18 ani, acolo unde primul loc va reprezenta Romania la FIBA 3×3 World Tour Master de la Praga.

Daca la Raiffeisen Bank Bucharest Challenger sarbii de la Basket 3×3 Novi Sad le-au suflat celor de la Salajean Hustlers sansa se a juca pentru tricolor la Praga, acum cu siguranta o echipa romaneasca va fi cea care va merge mai departe in 3×3 World Tour.

Wizz Air Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena in colaborare cu ACS Sport Promotion.

Citește și: