Junioarele se pregatesc de mondiale la Sport Arena

Nationala feminina a Romaniei la categoria U18 ani se pregateste pentru Campionatele Mondiale de baschet 3×3 pentru junioare, participand la Sport Arena Streetball.

Cele sapte fete antrenate de Svetlana Dragusin, fosta mare glorie din nationala Romaniei, au fost impartite in doua echipe si au concurat in aceeasi grupa in fazele preliminare. Bianca Blanaru, Hanna Demeter, Izabella Lovasz, Alexandra Dumitrache alcatuiesc echipa „Chicas mas bellas”, iar Vanesa Lache, Iulia Raileanu, Denisa Molnar joaca sub numele de „Asta la vista baby”

„Potrivit regulamentului FIBA pentru baschetul 3×3, o echipa care participa la Campionatul Mondial trebuie sa joace la cel putin un turneu aprobat FIBA inainte de competitia care va avea loc in Spania. Astfel ca am ales Sport Arena Streetball, care din acest an face parte din FIBA World Tour”, a declarat Svetlana Dragusin.

Cele sapte fete, dintre care Svetlana va alege patru, cele care vor reprezenta Romania la turneul mondial, au toate acelasi gand: Locul 1.

Vezi aici video cu nationala Romaniei de 3×3 U18:

Citește și: