Joaca baschet in liceu cu Virgil Stanescu, la Sprite Streetball Battle

Unul dintre cei mai valorosi jucatori romani de baschet din ultimele doua decenii, Virgil Stanescu, va asteapta la Sprite Streetball Battle, cea mai tare competitie de baschet pentru liceeni.

Inscrierile pentru Sprite Streetball Battle se vor incheia peste doua zile, pe 25 martie. Cei care vor sa joace si sa primeasca gratuit maioul official al competitiei, pot intra pe www.spritestreetball.ro pentru a afla mai multe amanunte despre cum pot participa.

Liceenii vor avea ocazia sa-i intalneasca de-a lungul competitiei pe jucatorii de la Steaua CSM EximBank si pe fostul star al nationalei de baschet, Virgil Stanescu. Acestia vor fi prezenti in licee si ii vor provoca pe tinerii jucatori la meciuri demonstrative sau la lectii de baschet.

Competitia se va desfasura pe doua categorii de varsta, atat la masculin cat si la feminin: clasele 9-10, respectiv 11-12.

O echipa este alcatuita din patru jucatori (trei pe teren, plus o rezerva), iar toti cei patru jucatori trebuie sa faca parte din acelasi liceu. De asemenea denumirea echipei va trebui sa contina numele, sau o parte din numele liceului (exemplu: Sava Bulls, Tocilarii din Lazar, Mihai Viteazul Warriors etc.).

Cele mai bune echipe din faza preliminara se vor califica pentru faza zonala, care va avea loc intre 21 aprilie si 20 mai, competitia urmand sa se incheie cu un mega-turneu final, pe 18-19 iunie, care va desemna campioanele Sprite Streetball Battle 2015.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.