Înscrierile pentru Oradea Streetball încep astăzi

Înscrierile pentru Oradea Streetball, etapă din cadrul circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball incep astazi, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

INSCRIE-TE AICI!

Înscrierile sunt gratuite și se fac în limita a 50 de echipe sau până miercuri, 2 august, ora 23.00 pentru toate categoriile de vârstă: U14, U18, Open (peste 18 ani) și Plus 35.

Turneul se va desfășura în zilele de 5 și 6 august, în emblematica Piață a Unirii din Oradea și va reprezenta o premieră pentru orașul din nord-vestul României. Este pentru prima oară când circuitul naționa de baschet 3×3 Sport Arena Streetball se oprește în Oradea.

De asemenea, reprezintă ultima șansă de calificare pentru finala circuitului național Sport Arena Streetball care va avea loc între 18 și 20 august la București. 

Baschetul 3×3 a devenit, începând cu luna iunie a acestui an, disciplină olimpică și va face parte din programul următoarei ediții a Jocurilor Olimpice, Tokyo 2020.

Turneul face parte din FIBA 3×3 Competition Network și este turneu de calificare pentru finala circuitului national, care va avea loc la București între 18 și 20 august. Mai departe, finala națională este turneu de calificare pentru FIBA 3×3 World Tour, Mastersul de la Debrecen.

Toți jucătorii înscriși la turneu vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Visit Oradea, CSM Oradea și Primăria Oradea. Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Fitbit, Gatorade, Ideal Board Games, Pegas, Kiss FM.

Citește și: