Înscrie-te la eSport Arena Streetball Xbox One. Turneul se joacă în 22-24 mai!

Al doilea eveniment de baschet 3×3 online eSport Arena Streetball va avea loc în acest weekend, de vineri până duminică. Înscrierile încep astăzi, 18 mai, de la ora 15.00, pe site-ul 3la3.ro.

INSCRIE-TE AICI

Evenimentul este dedicat platformei de jocuri Xbox One, iar participanții trebuie să aibă activată opțiunea Xbox Live pentru jocurile online. Înscrierile se vor face în limita a 24 de locuri, iar numele echipei va fi reprezentat de ID-ul Xbox.

eSport Arena Streetball aduce la un loc comunitatea celor pasionați de e-sports și participanții la turneele Sport Arena Streetball astfel încât baschetul 3×3 să nu se oprească în această perioadă în care competițiile tradiționale nu se pot desfășura.

După turneul demonstrativ la care au participat jucători din circuitul mondial și care a fost câștigat de către olandezul Dylan van Eyck și primul eveniment popular cu înscriere liberă, care a fost câștigat de către timișoreanul Raul Jurchescu, urmează un nou weekend de dueluri virtuale aprinse.

Toate meciurile vor fi transmise în direct pe conturile de YouTube și Facebook ale Sport Arena Streetball, iar cei care urmăresc meciurile online vor avea șansa să câștige numeroase premii la concursurile organizate pe parcursul transmisiei.

Sport Arena Streetball continuă în online promovarea baschetului 3×3, disciplină olimpică începând cu Tokyo 2020, dar încurajează participanții la turneele tradiționale să se antreneze și să rămână în formă pentru momentul pe care îl așteptăm cu toții, revenirea în arenele din aer liber de pe tot cuprinsul țării.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.