In grupa cu Saskatoon si Team Kaunas la FIBA 3×3 All Stars

Echipa Bucurestiului va intalni in faza grupelor de la FIBA 3×3 All Star (vineri 12 decembrie, Doha) echipele Saskatoon (Canada) si Kaunas U18 (Lituania). 

Intr-o formula cu totul noua (Angel Santana, Iulian Corneanu, Cristian Craciun, Alejandro Machin – vezi mai multe amanunte aici), Team Bucharest se va duela din nou cu Saskatoon, cosmarul de la Tokyo, echipa care ne-a eliminat in semifinalele FIBA 3×3 World Tour. A fost atunci 16-19, dupa ce jucatorii nostri au condus cu 16-13 cand mai erau 80 de secunde de joc. Saskatoon avea sa cedeze in finala contra sarbilor de la Novi Sad.

Cealalta adversara este o formatie de juniori, invitata speciala la All Star. Team Kaunas este echipa celui mai bun jucator din lume la categoria U18, Sajus Martinas. Lituanienii au castigat Youth Olympic Games in 2014, invingand in finala marea favorita Franta, cu un cos in ultima secunda marcat de  Kristupas Zemaitis. Balticii au incheiat competitia fara infrangere.

In cealalta grupa se vor duela Novi Sad, castigatoarea World Tour, Yokohama, echipa celui mai bun jucator din Asia – Tomoya Ochiai si Team Doha, reprezentanta gazdelor, care a cucerit titlul mondial in luna iunia, la Moscova pentru Qatar.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.