Final de sezon la Sport Arena Streetball! Cine va pleca la Lausanne?

In acest weekend Sport Arena Streetball isi desemneaza campioanele sezonului 2015, al 11-lea din istoria competitie de baschet 3×3 care a creat un adevarat fenoment in Romania. 
Duelurile cele mai acerbe se anunta la categoria Open masculin, miza fiind pe langa trofeul si tricourile de campioni si calificarea la FIBA 3×3 World Tour, la Mastersul de la Lausanne (28-29 august).
Cele mai bune echipe romanesti de trei la trei, dar si doua echipe din Ungaria, una la masculin si una la feminin, sunt gata de show-ul care va pune punct campionatului din acest an.
Nici fostul international roman si actualul presedinte al Steaua CSM EximBank nu a putut sta deoparte si va juca alaturi de numarul 5 in clasamentul mondial FIBA 3×3, Angel Santana, care va incerca sa se califice in FIBA 3×3 World Tour pentru a patra oara consecutiv. Cei vor avea alaturi o alta legenda a baschetului romanesc, Claudiu Fometescu, de asemenea fost international si jucator cu peste 20 de sezone in Liga Nationala de Baschet.
Meciurile incep vineri seara, pe terenurile Sport Arena din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti iar competitia se va incheia duminica seara.
Campionatul Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena si ACS Sport Promotion in colaborare cu Directia Pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si este sustinut de Raiffeisen Bank, Gatorade, Make-A-Wish Romania si Maguay.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.