Fii lider la pase decisive: 2 la sută pentru 3×3

Fenomenul Sport Arena Streetball a crescut cu ajutorul vostru și fiecare eveniment pe care l-am organizat a beneficiat și de contribuția voastră.

Sezonul 2020 pare, în acest moment, compromis, însă echipa Sport Arena Streetball lucrează în continuare pentru a putea reveni în forță de îndată ce condițiile ne vor permite.

Pentru a depăși împreună această perioadă dificilă, redirecţionarea unui procent din impozitul pe venit este o formă importantă de sprijin pentru noi.

Așa cum am menționat în titlu, aveți șansa să deveniți lider la pase decisive și să redistribuiți 2 la sută din impozitul pe venitul realizat de voi către ACS Sport Promotion, organizația non-guvernamentală care contribuie din anul 2007 la succesul evenimentelor marca Sport Arena Streetball.

Declarația se depune până la data de 30 iunie de către persoanele fizice care realizează venituri din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din România.

DESCARCĂ FORMULARUL AICI! (ATENȚIE: formularul trebuie salvat local înainte de completare) 

Pașii care trebuie urmați:

  1. Completează formularul inteligent pe care l-ai descărcat
  2. Depune formularul în Spațiul Privat Virtual de unde îți administrezi obligațiile fiscale
  3. În cazul în care nu folosești Spațiul Privat Virtual, trimite formularul completat pe e-mail la adresa info@sportpromotion.ro

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.