eSport Arena Streetball se pregătește de NBA2K21: Ai încercat varianta demo?

2K a lansat varianta demo pentru NBA2k21, pentru PS4, Xbox One și Nintendo Switch, care include patru echipe cu care se poate juca.

Jucătorii pot alege All Time Lakers, cu Kobe Bryant și Magic Johnson, All Time Celtics, cu Bill Russell, jucătorul cu cele mai multe titluri din NBA, 11 la număr, dar și două dintre echipele cu șanse la titlu în actualul sezon, Milwaukee Bucks, cu Giannis Antetokounmpo, numit recent cel mai bun jucător defensiv al ligii sau Los Angeles Clippers, echipă condusă de campionul NBA, Kawhi Leonard.

NBA2K21 vine cu câteva inovații în gameplay pentru utilizatori, cele mai importante fiind legate de posibilitățile de a folosi controlerul și de un sistem pentru aruncări care a fost regândit.

Pe scurt, controlerul poate fi acum folosit astfel:

Hold RS down = jump shot

Hold RS left or right = escape dribble moves

Hold RS up = signature size-ups

Tap the RS = quick 1-to-1 dribble moves

Tap the RS with Sprint held = quick momentum dribble moves

Va fi un mod mai intuitiv cu care jucătorii se vor obișnui imediat și vor putea executa mult mai multe variante de driblinguri și aruncări. De asemenea driblingurile street au fost mutate pe unul dintre butoanele din stânga, pentru a nu mai fi declanșate accidental.

Au fost adăugate și mai multe signature moves ale superstarurilor din NBA, cum ar fi driblingul lui James Harden în jurul piciorului sau driblingul cu ezitare a lui Kevin Durant.

Astfel, grafica de release s-a transformat într-o țintă practic, astfel că în loc să încercă să oprești shot-meter-ul pentru a realiza aruncarea perfectă, trebuie să mânuiești controlerul în timp real pentru a regla ținta exact în centru.

Ținta este dinamică și se redimensionează în funcție de abilitățile jucătorului, de distanța de la care arunci dar și de reacția apărătorului pe aruncare și se poate mișca stânga sau dreapta în funcție de dificultatea aruncării.

MyPlayer Builder va fi și în NBA2K21 una dintre cele mai apreciate caracteristici ale jocului, locul unde îți poți crea tipul favorit de jucător.

Din cauza faptului că startul noului sezon NBA 2021-2022 este amânat, NBA2K va actualiza ratingul jucătorilor în funcție de performanțele pe care le vor obține odată cu finalul sezonului aflat în desfășurare.

 

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.