E timpul pentru baschet 3×3: BCR Sport Arena Streetball debutează pe 17 mai

Cea mai populară competiție de baschet 3×3 din România, BCR Sport Arena Streetball va debuta în weekend-ul 17-19 mai, pe terenurile din Universitatea Politehnică București. Seria de evenimente care a definit modul în care se joacă baschetul 3×3 atât în România cât și la nivel global a ajuns la sezonul al 19-lea.

Înscrierile pentru acest eveniment se pot face începând cu 13 mai, ora 15.00 pe site-ul oficial al competiției, 3la3.ro, în limita a 120 de echipe. Taxa de participare este de 150 de euro per echipă, fiecare jucător urmând a primi maioul oficial al competiției.

Taxa de participare se va achita de către un singur jucător, pentru toată echipa, accesând butonul PayPal din platforma de înscrieri. Începând cu cel de-al doilea turneu, taxa de participare va fi de 50 de euro / echipă, urmând ca jucătorii care nu dețin deja un maiou oficial de joc, să-l poată achiziționa direct de la organizatori, la locul de desfășurare al turneului.

Drumul către FINALA SAS 2024, presărat cu premii

Cele mai bune echipe si cei mai buni jucători de la toate categoriile vor fi recompensați cu premii in bani la final de sezon, la marea FINALA SAS 2024 din septembrie.

Fiecare turneu, fiecare meci și fiecare coș va conta pentru calificarea la ultimul turneu al anului, care va avea loc între 6 și 8 septembrie la București.

#drumulcatrefinala va fi presărat însă cu numeroase premii oferite de către partenerii competiției la toate categoriile, iar câștigătoarele la categoriile Open, atât la masculin cât și la feminin, vor primi recompense financiare și la fiecare etapă din sezonul regulat.

Distracție pentru toată lumea

Nu trebuie să fii jucător profesionist ca să te distrezi la BCR Sport Arena Streetball. Atmosfera, energia și pasiunea pentru sport transformă evenimentul într-un festival urban în care te vei simți ca acasă, indiferent dacă joci baschet sau ești acolo doar pentru a te distra cu prietenii.

Competiția sportivă este dedicată tuturor jucătorilor de baschet, indiferent de vârstă, sex sau nivel de pregătire, iar în zona fanilor fiecare membru al familiei va găsi ceva atractiv pe terenurile din Universitatea Politehnică București, fie că este vorba de jocuri tematice interactive, jocuri pe consolă, delicii culinare sau pur și simplu relaxare.

Acțiunea nu se oprește niciodată pe teren, iar pauzele dintre meciuri sunt dedicate concursurilor cu premii, la care poate participa oricine, fie că este sau nu înscris în competiție.

În 2023, aproape 4000 de jucători din 55 de orașe s-au înscris la evenimentele marca Sport Arena Streetball și au jucat peste 1500 de meciuri de baschet 3×3. Turneele au avut loc în București, Constanța și Timișoara.

Evenimentele marca Sport Arena Streetball celebrează sportul și cultura urbană începând cu anul 2005, atunci când a fost organizat primul turneu și oferă experiențe sportive și de entertainment la cel mai înalt nivel.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.