Duminica ploua… cu vedete la Sport Arena Streetball!

Ciprian Sora si Ionut “Pitbull” Atodiresei, multipli campioni la arte martiale, Bogdan Stelea, fostul portar al nationalei de fotbal Romaniei si Virgil Stanescu, fostul capitan al echipei nationale de baschet se vor numara printre vedetele care vor juca baschet pe terenurile din Politehnica, duminica la Sport Arena Streetball.

Duminica de la ora 15, Sora, Stelea si Stanescu vor face parte dintr-o echipa “All Star” (asa cum au promis la conferinta de presa) care va juca un meci de baschet demonstrativ impotriva echipei “Old Star” din care vor face parte legende ale baschetului romanesc, printre care Petre Branisteanu, Sandu Vinereanu, Sorin Ardelean sau Valentin Pogonaru.

De la ora 17.00 il vom avea invitat la terenurile din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti pe Ionut “Pitbull” Atodiresei, care va incerca sa imblanzeasca mingea de baschet asa cum ii “imblanzeste” pe adversari in ring.

Alin Savu, singurul baschetbalist roman care a fost selectionat de doua ori in Echipa Europei, isi va lansa la ora 18.00 cartea Slamdunk.ro, o istorie romantata a baschetului romanesc, plina de povesti cu eroii acestui sport si pataniile lor sportive si extrasportive.

La acest eveniment si-au anuntat intentia de a participa scriitorul Radu Paraschivescu, jurnalistii Cristian TopescuCatalin Tolontan, Dan Patrascu alaturi de foste si actuale glorii ale baschetului romanesc. Oana Dusmanescu a scris o recenzie in aceasta dimineata: http://www.gsp.ro/sporturi/baschet/pagini-cu-minge-portocalie-slamdunk-ro-o-carte-inedita-despre-streetball-332797.html

Ziua de duminica nu se va incheia decat dupa disputarea fazelor finale ale Turneului 1 de la Sport Arena Streetball 2012, unde vom putea vedea multi dintre divizionarii A care lupta in acest sezon pe terenurile de baschet 3×3 cu gandul la marele premiu: reprezentarea Romaniei la FIBA 3×3 World Tour Madrid. Premierea echipelor va fi facuta de catre Carmen Tocala, presedintele Fderatiei Romane de Baschet.

Suntem pregatiti logistic sa facem fata oricaror capricii ale vremii, astfel ca va asteptam alaturi de noi la aceasta sarbatoare a baschetului!

Viseaza, joaca si traieste baschet la Sport Arena Streetball.

Partenerii Sport Arena Streetball 2012 sunt:

Dolce Sport

Raiffeisen Bank

Gatorade

Champion

Compeed

The Group

Tom Touch

Policy Center

Radacini Motors

 

Organizarea competitiei Sport Arena Streetball se face cu sprijinul :

Universitatea Politehnica Bucuresti,

Federatia Romana de Baschet,

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret,

Primaria Municipiului Bucuresti,

Primaria Sector 6,

Centrul Cultural European Sector 6

Citește și: