Drumul catre Miami: Start la inscrieri!

Inscrierile pentru primul turneu Sport Arena Streetball Quest (18-20 mai) vor incepe luni 14 mai, ora 15.00. Sute de echipe se vor lupta in acest an pentru un premiu unic in istoria baschetului 3×3 din Romania.

Dupa sapte ani in care Sport Arena Streetball a reprezentant etalonul baschetului 3×3 din Romania, anul acesta ridicam provocarea la un alt nivel, cel international.

Echipa castigatoare a turneului Master Sport Arena Streetball Quest la categoria  Plus 18 de ani va participa la FIBA 3×3 World Tour Madrid, toate cheltuielile urmand a fi suportate de catre organizatori.

De acolo, reprezentanta Romaniei va avea sansa sa se califice la finala mondiala FIBA 3×3 World Tour, care va avea loc la Miami, in luna septembrie a acestui an.

Duelul pentru suprematie va incepe in weekend-ul 18-20 mai cu Turneul 1. Se pastreaza cele trei categorii, masculin si feminine, dupa cum urmeaza:

Sub 14 ani: nascuti dupa 01.01.1998 (inclusiv)

Sub 18 ani: nascuti dupa 01.01.1994 (inclusiv)

Plus 18 ani: categorie open (pot participa jucatori de orice varsta)

Plus 35 ani: nascuti inainte de 31.12.1977 (inclusiv)

Un jucator care se incadreaza la sub 14 ani, isi poate alege categoria: sub 14, sub 18 sau peste 18. Un jucator care se incadreaza la sub 18 ani, isi poate alege categoria: sub 18 sau peste 18. Un jucator care se incadreaza la peste 35 ani, isi poate alege categoria: peste 18 sau peste 35.

 

Procedura de inscriere presupune urmatorii pasi:

1. Crearea unui cont de jucator (online, pe www.3la3.ro)

(Se pot crea si conturi de utilizator simplu al site-ului care permit vizualizarea diverselor informatii de pe site precum si introducerea de comentarii);

Este important ca jucatorii sa introduca corect toate datele personale. Introducerea eronata a datelor personale duce la imposibilitatea participarii la turneu (dupa crearea contului si inscrierea echipei in turneu, pentru a putea juca, un jucator trebuie sa detina cardul Sport Arena Streetball. Acesta va fi eliberat automat de catre un dispozitiv special care va scana actul de identitate al jucatorul si va face comparatia cu datele introduse la momentul crearii contului. In cazul in care exista neconcordante intre datele introduse la crearea contului pe site si cele de pe actul de identitate, sistemul nu va putea emite cardul si jucatorul nu va putea evolua in turneu)

2. Crearea echipei

Orice jucator isi poate crea propria echipa devenind capitanul acesteia

3. Transmiterea invitatiilor catre coechipierii doriti.

Dupa crearea echipei, capitanul va transmite invitatii catre cei pe care-i doreste in echipa sa (acestia la randul lor trebuie sa aiba deja creat contul de jucator pe site).

4. Acceptarea invitatiilor de la capitan

Jucatorii invitati sa se alature unei echipe vor fi notificati de sistem putand sa accepte / sa refuze / sa ignore o invitatie. O echipa este considerate valida in momentul in care are in componenta minim 3 jucatori (inclusiv capitanul). Orice jucator (inclusiv capitanul) poate parasi echipa in orice moment (cu exceptia perioadei de timp care curge imediat dupa inscrierea la turneu si pana la momentul terminarii turneului respectiv.

5. Inscrierea echipei la turneu

Capitanul de echipa va inscrie echipa in turneu dupa ce echipa va fi validata (minim 3 jucatori). Echipa va fi considerata inscrisa la turneu in momenul in care minim 3 jucatori din echipa (inclusiv capitanul) vor accepta inscrierea la turneu (dupa ce capitanul de echipa va inscrie echipa la turneu, totii componentii echipei vor fi notificati de sistem ca echipa lor a fost inscrisa in turneu si vor avea la dispozitie urmatoarele actiuni: acceptare / refuzare.

 

SUCCES!

Citește și: