Distracție la înălțime și un nume inedit: Țestoasele Mingea

Dacă temele principale ale turneului au fost revederea și dorul de baschet, n-au lipsit nici o serie de jucători care au participat la evenimentele marca Sport Arena Streetball încă de la începuturi.

S-au reunit pe teren, într-un meci demonstrativ, Virgil Stănescu, Sonia Kim și Ciprian Ciucu primarul sectorului 6, toți trei jucători care au evoluat pe terenurile din Politehnică încă de la primele turnee din istoria competiției. Echipa lor, West Side, i-a avut ca oponenți pe cântăreții de hip-hop DOC, Fraxu și Dorian, reuniți în echipa Țestoasele Mingea.

Atmosfera a fost întregită de momentele de street-dance ale trupei Trouble Crew, care i-a energizat la maximum și pe participanții la concursul de slam-dunk. Prima ediție din 2024 a acestui concurs a fost câștigată de Mihnea Andrei Ilie, care l-a învins în finală pe Bogdan Șomcutean.

În drumul către marea finală BCR Sport Arena Streetball din luna septembrie se vor mai juca alte patru etape: Brașov 31 mai -2 iunie, Iași 19-21 iulie, Timișoara 9-11 august, urmând ca pentru etapa din 21-23 iunie locul de desfășurare să fie anunțat în curând.

BCR Sport Arena Streetball 2024 este susținut de către BCR, Mastercard, Nike, BCR Leasing, Horizon, BCR Asigurări de Viață VIG, Kandia Dulce, Ideal Board Games, Red Bull și FR Baschet.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.