Din stradă, la Jocurile Olimpice cu Dușan Bulut: Învață baschet 3×3 de la cel mai bun jucător din lume

Cvadruplul campion mondial la baschet 3×3 și dublu câștigător al circuitului mondial FIBA 3×3, sârbul Dușan Domovic Bulut, va susține în București un camp de baschet dedicat copiilor și tinerilor până în 18 ani. “Bulut Hoops 3×3 Camp” face parte din proiectul “Din stradă, la Jocurile Olimpice”, finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (www.instaredebine.ro).

Evenimentul organizat de ACS Sport Promotion va avea loc între 7 și 11 septembrie 2018, în parcarea centrului comercial Kaufland București Vitan, unde 150 de copii vor învăța diverse elemente ale jocului de baschet în general și caracteristici ale baschetului 3×3 în special. Campul este structurat pe diverse ateliere specifice în primele trei zile, urmând ca ultimele două zile să fie dedicate unui turneu de baschet 3×3, unde copii vor pune în aplicare cele învățate.

Înscrierile la camp sunt gratuite și se fac pe site-ul 3la3.ro – http://3la3.ro/ro/bulut-hoops-3×3-camp –  începând de luni 3 septembrie, ora 15.00, în limita a 150 de locuri, pe trei categorii de vârstă: sub 14 ani, sub 16 ani și sub 18 ani. Fiecare participant va primi tricoul oficial al evenimentului, iar câștigătorii turneului care va avea loc în ultimele două zile vor primi premii din partea partenerilor.

O serie de antrenori români de la mai multe cluburi de copii care s-au implicat de-a lungul sezonului în competițiile de baschet 3×3 vor completa echipa lui Dușan Bulut pe parcursul celor cinci zile.

Toți cei 150 de copii participanți la camp, alături de alte sute de copii practicanți sau pasionați ai baschetului 3×3, vor avea ocazia apoi, în zilele de 12 și 13 septembrie, să urmărească antrenamentele oficiale ale echipelor participante la FIBA 3×3 Europe Cup – Campionatul European de Baschet 3×3, care se va disputa în zilele de 14-16 septembrie la Circul Metropolitan din București.

Vor avea loc sesiune de poze și autografe cu jucătorii, astfel încât toți cei prezenți să aibă o experiență de neuitat în cadrul unui eveniment de anvergură mondială.

#ÎNSTAREDEBINE este un program de finanțare ce oferă granturi nerambursabile în valoare totala de 1 milion de euro organizațiilor neguvernamentale din România pe parcursul anului 2018. Programul este susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societații Civile (FDSC).

Obiectivul programului este creșterea calității vieții locuitorilor din comunitățile rurale și urbane, prin sprijinirea inițiativelor culturale, sportive și a activităților de promovare a unui stil de viață sănătos.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.