CM 3×3: Romania in sferturi, la baieti! Jucam cu Serbia

Nationala Romaniei de baschet 3×3 s-a calificat in sferturile de finala ale Campionatelor Mondiale de baschet 3×3 care au loc la Moscova, depasindu-si performanta realizata la editia din 2012, de la Atena, cand a fost eliminata in optimi.

Tricolorii au invins in optimile de finala pe Noua Zeelanda cu 19-16 si vor intalni in urmatoarea faza a competitiei campioana mondiala en-titre, Serbia.

Catalin Vlaicu a inceput excelent meciul in ofensiva, marcand primele cinci puncte ale echipe noastre, iar tricolorii au jucat inteligent sub panou, in ciuda masivitatii si taliei adversarilor. Din nou pick-and-roll-ul a fost arma perfecta, Angel Santana conducand jocul cu patrunderile sale.

Romania s-a distantat la sase puncte, 18-12, in urma cosurilor reusite de Bogdan Popescu, Vasile Stefan si a unor aruncari libere marcate de Santana si Vlaicu, dar neo-zeelandezii au revenit in meci prin doua cosuri consecutive de la mare distanta, 18-16.

Vlaicu a inchis tabela cu o aruncare de sub panou, iar tricolorii se pregatest acum de meciul cu Serbia, care va avea loc tot astazi, de la ora 17.30.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.