Ce nu stiati despre Turneul 1…

Ne pregatim pentru Turneul 2 de la Sport Arena Streetball 2012, insa prima editie din acest an a lasat in urma si cateva stiri inedite, pe care le-am adunat in acest calup. Daca aveti si alte intamplari inedite care merita mentionate, va invitam sa o faceti pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/sportarenastreetball

 

Lost in translation – O echipa de fete din Targu Secuiesc a batut 223 de kilometri pana la Bucuresti pentru a afla ca de fapt nu s-a inscris pentru Turneul 1.

 

Lost in Bucharest – Un parinte de jucător a sunat la biroul Sport Arena, pe telefonul fix, pentru a întreba la ce sucursală Raiffeisen este amenajat terenul… Raiffeisen.

 

Categoria „23.30 – 5.30” – O noua categorie s-a jucat la Sport Arena Streetball – Turneul 1: „23.30 – 5.30”. Primii care s-au inscris si totodata castigatori detasati: Rogojan, Monkey, Fane, Hristu si un jucator de Divizia A caruia nu-i dam numele, Popescu, ca sa nu-i facem probleme.

 

Storc, deci slabesc – Duelul dintre stilul de viata sanatos promovat de Sorin Drajneanu prin sloganul „Un fresh mare cu de toate” si stilul de viata traditional-dezordonat, promovat ani de-a randul prin mult mai celebrul „Una mare cu de toate” s-a incheiat in favoarea shaormarilor. Pe scurt, baietii de sus de la Politehnica au vandut mult mai multe shaorme la Sport Arena decat Bondoc freshuri. Asteptam cu interes runda a doua.

 

„Ba, vorbeste frumos” – Pentru orice urgenta medicala ar trebui sa aveti la purtator „Codul bunelor maniere”. Doar cuvintele amabile si politicoase deschid usa ambulantei si trusa de scule a  medicilor de acolo. Daca nu ne credeti, intrebati-l pe Bobita.

 


Citește și:

3 Thoughts to “Ce nu stiati despre Turneul 1…”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.