Bogdan Stelea, Virgil Stănescu și DOC vin la Cupa liceelor 3×3!

Cupa Liceelor la baschet 3×3 by Sport Arena (www.3la3.ro, www.facebook.com/SportArenaStreetball), o competiție organizată în premieră în România, debutează mâine, având la start 40 de echipe, din 18 licee bucureștene. Invitați speciali vor fi fostul portar al echipei naționale de fotbal Bogdan Stelea, baschetbaliștii steliști Virgil Stănescu și Robert Nyakundi și rapper-ul DOC.

Cele patru staruri își vor aduce aminte de perioada când jucau baschet în curtea liceului și sunt gata să le demonstreze puștilor care le vor fi coechipieri, adversari sau spectatori că bucuria unei miuțe nu dispare niciodată.

Meciul vedetelor, în care Stelea, Stănescu, Nyakundi și DOC vor avea alături câțiva dintre cei mai buni jucători de liceu, va avea loc marți, 8 aprilie, începând cu ora 12.00, pe terenurile special amenajate de Sport Arena in incinta Colegiului National Sfântul Sava.

Ca la orice eveniment de baschet 3×3, distracția va fi pe primul loc, cu muzică, concursuri pentru spectatori și multe altele.

Competiția este organizată de Sport Arena în colaborare cu Federația Română de Baschet și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținută de Raiffeisen Bank, McDonalds și Idilis.

Marți, 9 aprilie, vor avea loc partidele din faza grupelor, între orele 9.00 și 19.00, în timp ce miercuri sunt programate partidele eliminatorii, începând cu ora 10.00, urmând ca finalele să se dispute în jurul orei 15.30. Programul complet, cu toate meciurile urmeaza sa fie afisat pe www.3la3.ro astazi, in cursul dupa amiezii!

Festivitatea de premiere va fi oficiată de doamna Carmen Tocală, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului, de doamna Claudia Georgescu, directorul Federației Sportului Școlar si Universitar și de domnul Ștefan Săndulache, director al Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.