Bobe Nicolescu, MVP al ALL STAR game-ului de la Sfântu Gheorghe

După patru zile de competiție intensă, în Final Eight-ul Cupei României, a venit și rândul jucătorilor să se relaxeze și sa-și demonstreze calitățile în All Star Game 2018, care s-a disputat miercuri seară la Șepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

Cei mai buni jucători din LNBM s-au reunit în două echipe, reprezentând NORD-ul și SUD-ul. Partida a fost presărată de momente care mai de care mai amuzante și concursuri după fiecare sfârșit de sfert.

Mezinul echipei CSM CSU Oradea, Bobe Nicolescu a fost desemnat la sfârșitul partidei dintre cele două reprezentante, cel mai bun jucător. Bobe a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 29 de puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive.

Bobe Nicolescu, reprezentantul celor de la CSM CSU Oradea in cadrul turneelor Sport Arena, s-a remarcat in Politehnica, inca din 2011. Si-a petrecut junioratul la Vipo Bucuresti, iar cariera de senior si-a inceput-o la echipa cu care astazi este prezent la turneul final al Cupei Romaniei. Bobe a facut pasul cel mare in cariera sa de senior vara trecuta, cand a participat alaturi de “vulturi” la Eurobasket.

In baschetul 3×3 tanarul jucator a obtinut locul 8 la Youth Olympics în 2014 si locul 7 la FIBA 3×3 U18 World Cup în 2015 cu naționala României.

Ana Maria Tutunaru

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.