Baschetbaliștii români, profesori în Qatar

Baschetbaliștii români prezenți în Qatar, pentru FIBA 3×3 All Stars, au fost profesori pentru o zi într-o școală din Doha, unde activează și o fostă baschetbalistă la Sportul Studențesc, Nicoleta Motroc.

Angel Santana, Iulian Corneanu, Cristian Crăciun și Alejandro Machin, jucători care fac parte din Team Bucharest la cel mai important turneu de baschet 3×3 al anului, au avut marea surpriză să fie întâmpinați în românește la școala unde fuseseră programați să susțină o demonstrație.

Nicoleta Motroc, fostă componentă a echipei Sportul Studențesc și a naționalei României, este de șase ani profesoară de sport la Newton International School din Doha și a fost gazda delegației tricolore.

Peste 200 de copii s-au strâns în curtea școlii pentru a-i urmări pe jucătorii noștri și au avut parte de o adevărată lecție de baschet condusă de Angel Santana si coechipierii săi de la Știința București.

Distracția și baschetul au fost principalele ingrediente ale ineditei ore de sport, care și-a dublat însă durata. Nimeni nu a vrut să rateze un schimb de pase sau un duel unu la unu cu jucătorii, dar nici să plece fără a obține un autograf pe cele 200 de mingi distribuite de Federația de Baschet din Qatar.

“Va fi cu siguranță o lecție pe care nu o vor uita prea curând. Ne bucurăm că le-am putut oferi asemenea momente. Avem mulți copii care sunt pasionați de baschet și cu siguranță mâine (astăzi – n.r.) vor veni în tribune la meciuri să susțină echipa Bucureștiului”, a spus Nicoleta Motroc.

Profesorii din catedra de sport au primi mingea oficială a circuitului mondial FIBA 3×3 cu autografele jucătorilor noștri și totul s-a încheiat cu o tradițională poză de grup.

Turneul FIBA 3×3 All Stras va debuta astazi, iar detalii despre eveolutia echipei Bucurestiului veti putea gasi pe

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.