Baneasa Streetball: “Acvilele” la înălțime. Gianina Corondan le-a urat succes înainte de Europene

Băneasa Streetball a reprezentat reunirea în premieră a naționalei de 3×3 a României, în formula consacrată în care a câștigat medaliile de argint la Campionatul European de anul trecut și în care va pleca la finalul săptămânii viitoare în Olanda, la ediția 2017.

Anca Șipoș, Gabi Mărginean, Andra Haas și Sonia Ursu – aka “Acvilele” au fost la înălțime duminică, dar “nu la capacitate maximă”, așa cum a explicat Sonia, mezina echipei, după finala câștigată cu scorul de 11-8 în fața fetelor de la Agronomie.

Putem mult mai mult, avem mult de lucrat săptămâna asta și sperăm că vom juca la capacitatea noastră maximă în Amsterdam. Avem grupă grea acolo, dar știm foarte bine echipele. Facem tot posibilul să apărăm argintul. Este o plăcere să fim în formulă completă, ne ajută foarte mult revenirea Gabrielei, pentru că avem deja o chimie formată. Ne apucăm de muncă de mâine, tragem din greu și cred că va fi super la Europene. Important este să nu uităm să jucăm cu plăcere”, a tras concluzia Sonia Ursu.

Naționala feminină a primit încurajări pentru Europene de la vedeta radio Gianina Corondan, care a fost prezentă la turneu sâmbătă în postura de ambasador Pegas.

Fetele au o grupă de foc la FIBA 3×3 Europe Cup, care începe în 7 iulie, la Amsterdam, cu Ungaria și Elveția, campioana din 2016, echipa care ne-a învins în finala de la București, respectiv ocupanta locului patru și echipa de care am trecut cu greu în semifinale acum un an.

Turneul de la București a cuprins opt echipe, iar echipele clasate pe primele trei locuri, Acvilele, Agro Squad și Panterele Roz vor fi recompensate cu premii în bani oferite de Federația Română de Baschet. Astfel câștigătoarea va primi 250 de euro, echipa clasată pe locul doi 150 de euro și medaliata cu bronz 100 de euro.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball a fost organizat în colaborare cu Băneasa Shopping City și susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Sport Loft, Fitbit, Gatorade, Ursus Cooler, Ideal Board Games, Pegas și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.