5 raspunsuri pentru 1000 de intrebari

Sport Arena Streetball 2012 se va desfasura, in cea mai mare parte, dupa sistemul pe care l-am folosit si in 2011. Cele cateva noutati dar mai ales elementele necesare bunei desfasurari a competitiei le-am adunat in materialul de mai jos:

 

1. NU SE POATE JUCA FARA CARD!

Fiecare jucator va trebui sa aiba asupra sa cardul Sport Arena Streetball, fara de care nu va putea evolua. Doar prima emitere a cardului este gratuita. Pentru orice emitere ulterioara se percepe o taxa de 50 de lei! Atentie la neatentie! Pentru cei care s-au inscris anul acesta pentru prima oara la Sport Arena Streetball, cardul de jucator se emite la automat la dispozitivul aflat in incinta bazei sportive, pe baza cartii de identitate (program non-stop). Pentru cei care nu detin carte de identitate, cardul se emite de luni pana vineri, intre orele 9-17, la biroul de informatii din cadrul bazei sportive. Daca va decideti sa obtineti cardul chiar in ziua meciului, va rugam sa va luati o marja de timp de cel putin o ora inainte de inceperea partidei!

2. PROBLEME LA INSCRIERI

Pentru orice problema legata de inscriere va rugam sa ne contactati fie pe e-mail, la info@sportarena.ro fie pe Facebook, la www.facebook.com/sportarenastreetball. Va stam la dispozitie si pentru alte nelamuriri legate de turneu, atat timp cat ele sunt exprimate in mod civilizat si nu sfideaza bunul simt si logica.

3. MAXIMUM 200 DE ECHIPE

Numarul maxim de echipe admise pentru un turneu este de 200, in total, pentru toate categoriile.

4. PROGRAM TURNEU 1

Programul Turneului 1 va fi afisat pe site-ul www.3la3.ro cel mai tarziu joi seara. Va rugam nu insistati pentru modificarea orei la care echipa voastra are meci, programul este acelasi pentru toata lumea. Echipele din provincie vor juca cel mai devreme sambata.

5. REGULAMENT

Principalele noutati in regulamentul din 2012 (afisat la vedere pe site-ul www.3la3.ro) sunt:

– O repriza de 10 minute in loc de 2×5 minute
– Cate un time-out de 30 sec/echipa
– La 7 faulturi de echipa se intra in penalizare
– Dupa cos primit, echipa care recupereaza si trebuie sa scoata mingea
in afara zonei de 3 puncte este protejata in interiorul semicercului
no-charge aflat sub inel.

Citește și: