3×3 EuroTour, din nou la Bucuresti! Luni incep inscrierile!

FIBA Europe, Federatia Romana de Baschet si Sport Arena Streetball vor organiza in paralel cu prima editie a Campionatelor Europene de Baschet 3×3 si un turneu popular. Inscrierile se fac pe www.3la3.ro, incepand de luni, 1 septembrie, ora 15.00, in limita a 100 de echipe.

Dupa ce anul trecut circuitul European, 3×3 EuroTour a inceput la Bucuresti, in Piata Constitutiei, anul acesta se va incheia tot in Capitala Romaniei, in Piata Universitatii de aceasta data, cu prima editie din istorie a Campionatelor Europene de Baschet 3×3.

Insa nu doar jucatorii celor 32 de echipe nationale participante vor avea sansa sa se remarce pe terenurile amplasate in apropiere de Kilometrul 0 al Romaniei. Oricine poate participa la competitia populara, care va avea loc in zilele de 5, 6 si 7 septembrie pe terenurile pe care se vor disputa si meciurile turneului final al Europenelor.

Inscrierile incep luni, de la ora 15.00, pe www.3la3.ro, doar 100 de echipe putand fi acceptate, din motive logistice, in competitie. Fiecare participant va primi tricoul oficial 3×3 EuroTour 2014.

Bucuresti este a noua oprire a circuitului European din aceasta vara, dupa Split (Croatia), Zanka (Ungaria), Amsterdam (Olanda), Antwerp (Belgia), Riga (Letonia), Tallin (Estonia), Gdynia (Polonia), Copenhaga (Danemarca).

foto: Oleksiy Naumov / FIBA Europe

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.