Vezi cine a ramas in lupta pentru marele premiu la Sprite Streetball Battle

Sprite Streetball Battle – Marea Finala a ajuns inaintea zilei decisive. Astazi, incepand cu ora 15.30, echipele calificate in fazele eliminatorii vor continua drumul catre marele premiu, cate un X-Box Kinect pentru fiecare castigator de la cele patru categorii. 

Prima zi de competitie a oferit meciuri pe muchie de cutit, faze spectaculoase, fani infocati in tribune si s-a incheiat cu faza preliminara a concursului de slam-dunk. Cinci liceeni s-au duelat pentru a ajunge in finala, iar Amedeo Casale si Bobe Nicolescu vor avea astazi sansa sa concureze impotriva celor mai buni dunkeri din lume, Rafal Lipinski si Dmitry Kryvenko.

In aceasta seara evenimentul se incheie cu un super-concert Skizzo Skillz. Artistul va evolua si in meciul vedetelor, alaturi de Angel Santana, campion European la baschet 3×3 cu nationala Romaniei si de rapperii Doc, Jazz si Kent, ultimii doi alcatuind trupa The Bridge Committee.

Meciul vedetelor, concursul de slam-dunk si concertul Skizzo Skillz vor avea loc in Piata Universitatii, dupa ora 18.00.

Evenimentul este organizat de Sprite, in colaborare cu Sport Arena, ACS Sport Promotion, Federatia Sportului Scolar si Universitar, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si este sustinut de Pro FM.

Iata tabloul complet al zilei de azi:

MASCULIN, CLASELE XI-XII

 

 MASCULIN, CLASELE IX-X

FEMININ, CLASELE IX-X

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.