Vara 3×3 s-a încheiat la Raiffeisen Bank Constanța Streetplay. Băieții din Rahova au fost din nou la înălțime

Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, ultimul turneu al verii, dar primul din noul sezon al circuitului național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball s-a încheiat duminică seara pe plaja din Mamaia cu victoria echipei Rahova’s Finest la categoria Open Masculin.

Băieții din Rahova au bifat a cincea victorie în acest an în turneele marca Sport Arena Streetball și au încasat cecul în valoare de 4500 de lei, după ce au trecut în finală de Autohtonii, scor 20-17. În competiția feminină la categoria Open, pentru al doilea turneu consecutiv, victoria a aparținut naționalei de sub 18 ani a Ucrainei, care a învins în finală Agro Squad cu scorul de 21-11.

Peste 250 de jucători s-au înscris la acest eveniment organizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Baschetul 3×3 a fost în prim plan timp de două zile pe plaja din Mamaia, cele două terenuri instalate fiind pline aproape non-stop. Și în afara competiției pasionații de baschet s-au bucurat de cele mai bune condiții de joc, la standarde FIBA 3×3, puse la dispoziție de organizatori.

Momente de dans, concursuri pentru spectatori, muzica asigurată de DJ Elis pe toată durata competiției și deja celebrele replici ale MC-ului Cosmin Petrescu au contribuit la o atmosferă de care s-au bucurat nu doar participanții la competiție, dar și spectatorii aflați în drum spre plajă sau spre hotelurile din zonă.

La Constanța a fost desemnat și primul participant la Bulut Hoops 3×3 Camp, primul camp de baschet 3×3 organizat vreodată în România care va avea loc în perioada 7-11 septembrie la Kaufland Vitan București. Victor Bogdan, component al naționalei U18 de 3×3 a României a câștigat concursul de îndemânare și a primit un voucher de participare la camp-ul care face parte din proiectul “Din stradă, la Jocurile Olimpice”, finanţat prin programul „În stare de bine”, susţinut de Kaufland România și implementat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (www.instaredebine.ro).

Raiffeisen Bank Constanța Streetplay, un eveniment marca Sport Arena Streetball, a fost organizat în parteneriat cu Asociația Județeană de Baschet Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Turneul a fost susținut pe plan local de Zizin, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanța, Hesperis Group, Ferma Stoian, Direcția pentru Sport și Tineret Constanța și Radio Constanța.

Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Raiffeisen Bank, Nike, Sport-Loft, Gatorade, Pegas, Ideal Board Games, Horizon, Serioux și Apan Top Selection.  Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.