Ultima șansă de calificare în Finala Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball

A patra și ultima etapa a campionatului de baschet 3×3 online Raiffeisen Bank eSport Arena Streetball are loc in acest weekend. Fanii NBA și ai gaming-ului se vor reuni în ceea ce reprezinta ultima șansă de calificare la turneul final pentru participanți. Formatul este cel clasic, blacktop 3×3 cu jucători din NBA, iar înaintea fiecărui meci, cei 2 adversari își vor selecta jucătorii într-un Draft.

Competiția organizată de Sport Arena Streetball a strâns până acum sute de participanți, din categorii diferite, fapt care se reflectă si în acest weekend unde vârsta competitorilor variază de la 6 ani la 37 de ani.

Evenimentul este împărțit în 2 categorii, Xbox și Play Station, unde deja sunt conturate rivalități. Câștigătorul ultimului turneu de Play Station 4, xMonst3rRO și ocupantul locului 2 în clasament, are deja în palmares 2 meciuri împotriva liderului clasamentului, Taviann_, cel pe care l-a învins pentru a căștiga turneul precedent.

VEZI TABLOURILE DE COMPETIȚIE!

Pe tabloul de Xbox, LucaH32 este liderul neînvins al clasamentului, cu toate că nu a participat în al doilea turneu. Primii 16 jucători din ambele tablouri de concurs vor participa in marea finală din luna decembrie.

Cei care urmăresc competiția pe livestream care va avea loc pe canalul de YouTube Sport Arena Streetball, dar si pe Facebook, pot căștiga premii instant daca răspund primii corect la întrebările care vor fi puse de-a lungul transmisiunii. În același timp, toți participanții care răspund corect la întrebări, vor intra în tragerea la sorți pentru premiul cel mare, un Play Station 4 Pro oferit de către Raiffeisen Bank.

Vă așteptăm și la dezbateri live despre ultimele știri din NBA, cât și despre subiecte de actualitate atât din lumea baschetului cât și din lumea gaming-ului. Live-ul începe atât sâmbăta cât și duminică la ora 14:00 și fluierul final care va decerna câștigătorii este undeva la orele serii. Vă promitem o competite strânsă cu mult spectacol, interviuri cu jucători, distracție și entertainment, și nu în ultimul rand, premii, atât pentru jucători dar și pentru participanții de pe livestream.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.