Tissot, official timekeeper la Sport Arena Streetball începând cu sezonul 2019

Tissot, prin importatorul și distribuitorul Albini Prassa, și Sport Arena Streetball, cea mai populara competiție de baschet 3×3 din România își unesc forțele pentru sezonul 2019 al circuitului național de baschet 3×3.

Baschetul 3×3 este o disciplină în plină ascensiune care, în urma turneelor Sport Arena Streetball din ultimii 15 ani, a devenit un adevărat fenomen în România, competițiile adunând anual peste 4000 de jucători.

Tissot devine official timekeeper pentru evenimentele Sport Arena Streetball din România, continuând seria de parteneriate din domeniul acestui sport la nivel global, care include NBA și FIBA.

Marca elvețiană de ceasuri va oferi la fiecare eveniment Sport Arena Streetball din acest sezon câte un ceas MVP-ului de la categoriile Open Masculin, respectiv Open Feminin.

Potrivit tradiției, Tissot va fi mai mult decât un simplu sponsor, devenind parte integrantă din joc și contribuind la dezvoltarea unei discipline spectaculoase, dinamice care se desfășoară în ritmul alert al secolului 21.

“Sport Arena Streetball este unul dintre pilonii baschetului 3×3 la nivel global, iar evenimentele lor au devenit un exemplu de bună practică în toată lumea” susținea regretatul Patrick Baumann, fostul secretar general al FIBA.

De la evenimentul de prezentare pentru Comitetul Internațional Olimpic care a avut loc la București, în Piața Constituției, în iunie 2013, la trei ediții ale campionatelor europene (2014, 2016, 2018), precum și doua finale ale circuitului profesionist FIBA 3×3 World Tour, organizate la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, echipa Sport Arena Streetball a stabilit un standard în baschetul 3×3.

Albini Prassa este o companie cu capital elvețian prezentă în România, din 2004, ca distribuitor Tissot și al altor mărci elvețiene de ceasuri. De numele companiei se leagă primele ceasuri Tissot dedicate vreodată României. Albini Prassa a inițiat și condus proiectul ediției limitate „România 1918-2018” și, ulterior, a lansat ediția limitată „Stejarii” care marchează începutul parteneriatului dintre Tissot și Federația Română de Rugby.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.