Stelea a facut spectacol la meciul vedetelor

Bogdan Stelea, fostul portar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, si-a demonstrat din plin calitatile de baschetbalist intr-un meci demonstrativ la Sport Arena Streetball.

Altadata responsabil cu parade de exceptie in postura de inger pazitor al portii nationalei la campionate europene si mondiale, Stelea a avut un rol total opus in meciul vedetelor de la Sport Arena Streetball, acela de marcator pur-sange.

“Arnold” a marcat cos dupa cos pentru echipa din care au mai facut parte Virgil Stanescu, fostul capitan al nationalei de baschet a Romaniei si Hristu Sapera, cel mai tanar antrenor din Divizia A de baschet masculin.

De partea cealalta s-a aflat o echipa a legendelor baschetului romanesc alcatuita din Svetlana Dragusin, Sandu Vinereanu si Valentin Pogonaru, alaturi de care s-a aflat si Stefan Sandulache, unul dintre vechii prieteni ai Sport Arena Streetball si secretarul general al Agentiei Nationale pentru Tineret si Sport.

Cele doi echipe au fost arbitrate de Ciprian Sora, multiplul campion la arte martiale, niciunul dintre cei prezenti pe teren neavand curaj sa conteste vreo decizie a sa.

Citește și: