Start de sezon în baschetul 3×3! Nike 3×3 Challenge la ParkLake.

Peste 200 de participanți sunt așteptați să joace baschet 3×3 la Nike 3×3 Challenger, primul turneu marca Sport Arena Streetball din 2017, care va avea loc la ParkLake Shopping Center  din București, în perioada 5-7 mai.

Înscrierile sunt deschise pentru toate categoriile de vârstă – sub 14 ani, sub 18 ani, Open (peste 18 ani) și Veterani (peste 35 ani) – atât la masculin cât și la feminin și se fac online, pe www.3la3.ro, în limita a 50 de echipe. Fiecare participant va primi un tricou de joc oferit de Nike.

În competiția Open, cele mai bune echipe de baschet trei la trei din țară reiau bătălia pentru punctele din clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings, dar și a premiilor în valoare totală de peste 10.000 de lei.

În anul în care baschetul 3×3 are mari șanse să devină disciplină olimpică – decizia va fi anunțată de Comitetul Internațional Olimpic în vara acestui an – competițiile devin din ce în ce mai populare, mai ales în rândul tinerilor.

Câștigătoarele tuturor categoriilor se vor califica pentru turneul Master al circuitului național de baschet 3×3 marca Sport Arena Streetball.

Nu doar jucătorii vor avea de câștigat ci și spectatorii, care vor putea deveni la rândul lor staruri pe terenul de baschet în concursurile cu premii oferite de către partenerii competiției. Zilnic vor fi organizate diverse acțiuni pentru fanii baschetului și nu numai – concursuri, momente de entertainment, prezența unor staruri ale sportului românesc.

Una dintre cele mai tari trupe de freestyle din lume, Da Move Crew din Italia, supranumită “Harlem Globetrotters din Europa” va fi prezentă la Nike 3×3 Challenge în ParkLake pentru a oferi tuturor celor prezenți incredibile jonglerii cu mingea de baschet, slam-dunk-uri spectaculoase și multe alte momente de neuitat.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.