Sport Arena, ultima oprire inainte de JO 2012

Cosmin Radu si Andrei Iosep, componenti ai singurei echipe romanesti calificate la Jocurile Olimpice de la Londra, nationala de polo, alaturi de atleta Viorica Tigau, participanta la proba de saritura in lungime, au fost prezenti sambata seara la Sport Arena Streetball.

Cei doi poloisti au facut echipa cu unul dintre apropiatii lor pentru a disputa un meci demonstrativ de baschet 3×3 impotriva unei echipe alcatuite din Viorica Tigau si baschetbalistele Anca Sipos, componenta a nationalei Romaniei si Romina Filip, care va juca in Euroliga alaturi de CS Targoviste.

Fetele au castigat prima disputa, dar si revansa solicitata de baieti, Anca Sipos marcand de fiecara data cosurile decisive pentru victorie.

“Pentru noi a fost un moment binevenit de relaxare inaintea Jocurilor Olimpice. Speram sa reprezentam Romania cu succes la Londra si ii invitam pe toti romanii sa fie alaturi de noi si sa ne sustina”, a declarat Cosmin Radu, capitanul nationalei de polo.

“Este super ceea ce organizeaza Sport Arena Streetball, am fost surprinsa sa vad atata lume aici la terenurile de baschet. M-am relaxat putin si acum ma intorc la pregatire, pentru a prinde varful de forma la Olimpiada”, a spus si Viorica Tigau, care a sosit la Sport Arena Streetball la invitatie revistei Sport Revolution.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.