Sport Arena Streetball te trimite la Madrid!

Vineri, sambata si duminica, pe terenurile din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti, la Sport Arena Streetball, se va desemna echipa care va reprezenta Romania la FIBA 3×3 World Tour Master Madrid (8-9 septembrie). 

Cele mai bune echipe de la categoria Masculin +18 ani se vor lupta nu numai pentru titlul de campioana a sezonului 2012 la Sport Arena Streetball, dar si pentru sansa de a da piept, in capitala Spaniei, cu cele mai bune echipe din Europa pentru calificarea la marea finala mondiala a FIBA 3×3 World Tour care are loc la Miami, la 22-23 septembrie.

15 echipe din Europa vor fi prezente la Madrid, primele doua dintre ele urmand sa se califice la finala de la Miami. Premiile in bani sunt in valoare totala de 19.500 de dolari. Echipa castigatoare primeste 12.000 de dolari, finalista va fi recompensata cu 5000 de dolari, castigatorului concursului de dunkuri cu 2000 de dolari, iar finalistul cu 500 de dolari.

De asemenea, castigatorul concursului de aruncari de trei puncte va primi ca premiu o camera de filmat Samsung de ultima generatie.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.