Slam-dunk pentru copii! Moga și Stănescu s-au duelat sub panou

Marius Moga și Virgil Stănescu, ambasadorii Make-A-Wish România, au făcut spectacol în week-end la Sport Arena Streetball, într-un meci al vedetelor în care distracția a fost pe primul plan.

Chiar dacă a jucat în fața lui Stănescu, unul dintre cei mai valoroși baschetbaliști români din ultimele două decenii, Marius Moga nu s-a arătat deloc intimidat pe terenul de baschet. N-a fost atât de ușor să așeze mingea în coș precum pune notele muzicale pe portativ, dar după mai multe încercări a început să și marcheze.

VEZI VIDEO CU MARIUS MOGA JUCAND BASCHET!

A fost o partidă în care scorul nu a contat, iar învingători au fost în primul rând cei cărora fundația Make-A-Wish România le îndeplinește zilnic dorințe dar și toți cei prezenți pe terenurile din Universitatea Politehnică București, care au contribuit la atmosfera de sărbătoare.

În duelurile pe bune de sub panou, echipa Școala Veche, avându-l în componență pe campionul european de 3×3 Vasile Ștefan, a reușit al doilea succes consecutiv la categoria Open. Cosul de doua puncte reusit in prelungiri de Bogdan Stancut i-a rapus pe cei de la Bob’s Squad, care au reusit in semifinale sa elimine, surprinzator, echipa Make-a-Wish, cu Angel Santana si Virgil Stanescu. Cei de la Școala Veche se anunță printre favoriți la apropiatul turneu internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger care va avea loc la mijlocul lunii august.

Atât Bucharest Challenger cât și Sport Arena Streetball sunt turnee de calificare pentru FIBA 3×3 World Tour, cele mai bune echipe de la aceste competiții urmând a participa, la sfârșitul lunii august, la Mastersul de la Lausanne.

La categoria Open, la feminin, Anca Sipos si Andra Haas, componente ale naționalei feminine de 3×3 care a participat la Jocurile Olimpice Europene de la Baku s-au impus din nou, după un turneu in care echipa lor a dominat de la început pana la sfârșit.

Sezonul cu numărul 11 al Sport Arena Streetball se apropie de final, ultimele două turnee urmând să aibă loc peste două săptămâni. Mai întâi, în zilele de 31 iulie și 1 august se va disputa Turneul 4, urmând ca duminică, 2 august, să aibă loc Turneul Master, care va desemna campioanele sezonului 2015.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Maguay.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.