Olandezii, locul trei si la Mondiale si la Sport Arena Streetball

Echipa națională de baschet 3×3 a Olandei a participat weekend-ul trecut la etapa a treia a Sport Arena Streetball și, la fel ca și naționala de fotbal la Mondiale, a încheiat competiția pe locul al treilea.

Baschetbaliștii din țara lalelelor au venit la București pentru a se pregăti în vederea Campionatelor Europene de baschet 3×3, competiție ce va fi găzduită în toamnă de capitala României.

După un parcurs excelent în faza grupelor și în primele două tururi eliminatorii, olandezii au fost învinși în semifinale de Rahova’s Finest, una dintre echipele de tradiție de la Sport Arena Streetball, ai cărei componenți au participat anul trecut în circuitul mondial, FIBA 3×3 World Tour. 

Următoarele două turnee Sport Arena Streetball vor avea loc de-a lungul aceluiași weekend, în perioada 1-3 august. Primele două zile sunt rezervate Turneului 4, în timp de duminică, 3 august, se va disputa Turneul Master Sport Arena Streetball, care va desemna campioanele sezonului 2014, al zecelea din istoria competiției.

Campionatul de baschet 3×3 Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena şi ACS Sport Promotion, în colaborare cu Federația Română de Baschet, Universitatea Politehnică București și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade si Idilis.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.