Jucam cu Manila si cu Sao Paolo in grupe, la FIBA 3×3 World Tour Final

Federatia Internationala de Baschet a anuntat astazi componenta grupelor de la FIBA 3×3 World Tour Final, iar Team Bucharest va evolua impotriva echipelor Manila West si Sao Paolo. Turneul va avea loc in zilele de 11 si 12 octombrie, in Japonia, la Sendai.

Sao Paolo este castigatoarea Mastersului de la Rio, disputat chiar la finalul saptamanii trecute, acolo unde a invins in finala tot o echipa braziliana, Santos, cu scorul de 21-12. Cei de la Sao Paolo au avut un singur meci dificil in turneu, in semifinale, cand au invins concitadina Sao Paolo DC cu 19-17. In rest, au trecut lejer in grupe de Montevideo (Uruguay), scor 21-7 si Concordia (Argentina), scor 21-10, pentru ca in sferturi sa depaseasca echipa La Plata, din Argentina, cu 21-6.

Manila West este castigatoarea surprinzatoare a Mastersului gazduit pe teren propriu. Echipa filipineza a trecut in finala de Doha (Qatar), echipa care in luna iunie, la Moscova, devenea campioana mondiala. Scorul finalei a fost 21-17, exact acelasi scor cu care Manila West cedase in faza grupelor in fata aceleiasi echipe qatareze.

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.