Intalnire cu idolii la Jam Session by Sport Arena!

Starurile baschetului romanesc Virgil Stanescu si Ionut Dragusin au fost invitatii speciali la Jam Session by Sport Arena Streetball, o zona special amenajata pentru fani pe care am pregatit-o la All Star Game Romania, la Craiova, luni, 18 martie.

Copiii prezenti la Jam Session au avut sansa unica de a juca unu la unu cu Ionut Dragusin si de a lua lectii de baschet de la Virgil Stanescu.

Dragusin, 2,21 metri, cel mai inalt jucator din Liga Nationala de Baschet si titular la SCM Craiova, nu i-a menajat deloc pe pusti si i-a fortat sa-si demonstreze din plin calitatile de baschetbalisti.

Fostul capitan al nationalei, Virgil Stanescu, actualmente jucator la Asesoft Ploiesti dar si presedinte la Steaua Baschet, i-a invatat pe copii cum sa arunce corect la cos in cadrul unei scurte sesiuni de antrenament.

Atat Dragusin cat si Stanescu au fost asaltati de cereri de autografe de la fanii prezenti in zona special amenajata pentru ei de catre Sport Arena Streetball.

Pe langa Jam Session, Sport Arena Streetball a contribuit la organizarea concursurilor de trei puncte si de indemanare. La aruncarile de la mare distanta s-a impus sarbul Rade Dzambic, de la SCM Craiova, in timp ce concursul de indemanare, asa numitul Skills Challenge, organizat in premiera la un All Star Game romanesc, a fost castigat de Baris Aktas de la CSU Sibiu.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO DE PE PAGINA DE FACEBOOK!

 

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.