Ghita Muresan: „E nevoie de initiative pentru baschet”

Singurul jucator provenit din baschetul romanesc care a evoluat vreodata in NBA, Ghita Muresan, i-a incurajat duminica pe participantii la Sport Arena Streetball, singurul campionat de baschet 3×3 din Romania.
Ghita a fost prezent pe terenurile din Universitatea Politehnica Bucuresti, acolo unde, in acest weekend a avut loc ultimul turneu din 2012, cel in urma caruia s-au desemnat campioanele din acest sezon.
„Ar trebui sa existe cat mai multe initiative pentru baschet, doar asa acest sport poate creste in Romania. Baschetul 3 la 3 este o varianta care mie imi place pentru ca un jucator se poate dezvolta foarte mult”, a spus baschetbalistul care a evoluat in NBA pentru Washington Bullets (actualmente Wizards) si New Jersey Nets.
Muresan a organizat si un concurs ad-hoc pentru participantii la turneul din Politehnica si le-a urat tuturor succes in competitia care va pune punct sezonului de 3×3 la Sport Arena Streetball.

Legendarul jucator roman, stabilit in Statele Unite, este prezent in aceasta vara in Romania pentru a organiza camp-ul care ii poarta numele, dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani si care are loc in cinci orase din tara Constanta, Bucuresti, Brasov, Timisoara si Cluj.

 

Vezi aici un interviu cu Ghita Muresan:

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.