Daca e vară, e baschet 3×3 non-stop! Înscrierile la Turneul 3 încep luni

Ediția 2015 a campionatului de baschet 3×3 Sport Arena Streetball, intră în linie dreaptă pentru marea finală, Turneul Master, care se va disputa la începutul lunii August și va reuni cei mai buni jucători.

Până atunci însă, ultima șansă pentru jucători de a acumula puncte în clasament este Turneul 3, pentru care înscrierile încep luni 13 iulie, de la ora 15.00 pe site-ul www.3la3.ro (Turneul 3 va fi vizibil doar începând cu ora 15.00)

Pentru această a treia etapă competiția, aflată la al 11-lea sezon, revine acasă, pe terenurile din Universitatea Politehnică București. Meciurile se vor juca de vineri 17 iulie până duminică 19 iulie.

Va fi din nou un week-end cu muzică, concursuri, distracție și bineînțeles multe meciuri tari. Deja după primele două turnee s-au creat rivalități la fiecare categorie, se întrevăd echipe favorite pentru titlul de campioană la Master iar la categoria Open lupta se va înteți odată cu apropierea turneelor din FIBA 3×3 World Tour.

Sport Arena Streetball face parte și în acest an din circuitul mondial de baschet 3×3, iar cei mai buni jucători de la categoria open vor reprezenta România în turneele World Tour.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade, Fundația Make a Wish Romania si Maguay.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.