Cine nu are unchi, să-și cumpere! “Uncle Bob”, victorie la Superbet Constanța Streetplay Cazino la 41 de ani

Potul cel mare la Superbet Constanța Streetplay Cazino, turneul de baschet 3×3 care a dat în week-end startul noului sezon Sport Arena Streetball, a fost smuls de Uncle Bob, echipa veteranului Bogdan Amăriucăi. Acesta a devenit, la 41 de ani, cel mai vârstnic câștigător al unui turneu Sport Arena Streetball la categoria Open Masculin.

Cu o echipă construită pe sistemul “unchiul și nepoții”, Amăriucăi i-a avut alături pe Anton Diaconescu, Florin Nica și Ioan Tudor, oricare doi dintre ei împreună nereușind să-l egaleze pe veteranul echipei la vârstă.

Porniți cu a 17-a șansă în turneu, unchiul Bob și nepoții săi au câștigat toate cele șase meciuri, având o forță ofensivă ce cu greu a putut fi stăvilită și care s-a concretizat într-o medie de 20,5 puncte pe meci, aproape de limita maximă. Campionii și-au asigurat premiul cel mare, în valoare de 4500 de lei.

Peste 250 de jucători, la toate categoriile de vârstă, s-au înscris la Superbet Constanța Streetplay Cazino, iar mii de spectatori s-au perindat sâmbătă și duminică pe la terenurile amenajate în fața emblematicei clădiri din Constanța.

Categoria Open Feminin a fost adjudecată de Spontaneous Team cu fosta mare jucătoare Svetlana Drăgușin în componență, alături de campioana europeană de baschet 3×3 Andra Haas, Carmen Vrânceanu și Corina Stânga, fiica legendarului handbalist roman Vasile Stângă.

AFO de la Subcarpați a pus baschetul 3×3 pe rime și a încins atmosfera duminică seara, înainte de marea finală. Artistul a venit pe jos la Constanța Streetplay dar a plecat cu o bicicletă Cutezător, oferită de Pegas.

Trupele de dans și majoretele au animat pauzele turneului constănțean iar participanții dar și spectatorii au fost îndulciți pe tot parcursul turneului de către Kandia cu ciocolata Rom Autentic.

Pe lângă meciurile încinse din grupe, demonstrațiile de kendama au fost principalul punct de atracție în seara de sâmbătă, CRBL fiind prezent alături de discipolii săi de la King Dama, brandul românesc al celebrei jucării japoneze care este din ce în ce mai populară.

Concursul de aruncări Superbet a oferit din nou șansa fanilor să-și etaleze calitățile pe terenul de baschet și să câștige premii în bani.

Superbet Constanța Streetplay a fost un eveniment marca Sport Arena Streetball, organizat în parteneriat cu Asociația Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor, Primăria Municipiului Constanța și Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța. Turneul a fost susținut pe plan local de Ciuc Radler, Stirom, Clubul Sportiv Athletic Constanța, Asociația Județeană de Baschet Constanța, Al Prompt, Fit Express, Hesperis Group, Ferma Stoian, Revista Casino și Radio Constanța.

Circuitul național Sport Arena Streetball este susținut de Superbet, Nike, Fitbit, Gatorade, Rom Autentic de la Kandia, Pegas, Ideal Board Games. Powered by Kiss FM.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.