Cel mai mare turneu de baschet 3×3 al anului se joacă în weekend în Băneasa Shopping City

Peste 500 de participanți sunt așteptați să se înscrie la Raiffeisen Bank Băneasa Streetball – 13-15 iulie, Băneasa Shopping City – care va fi cel mai mare turneu de baschet 3×3 din circuitul național Sport Arena Streetball organizat în 2018. Patru terenuri vor fi amenajate în parcarea Băneasa Shopping City, care găzduiește pentru al patrulea an consecutiv un eveniment marca Sport Arena Streetball.

Înscrierile încep astăzi, pe 3la3.ro și se fac în limita a 150 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă sau până pe 11 iulie, ora 23.00.

ÎNSCRIE-TE AICI!

Raiffeisen Bank Băneasa Streetball este ultimul turneu din București în acest sezon, înaintea finalei circuitului național care va avea loc la Oradea, în zilele de 18 și 19 august 2018. Oradea Tour Final va reuni cele mai bune echipe din circuitul național Sport Arena Streetball 2018, din care mai sunt de disputat cinci etape: Băneasa, în acest weekend, Râmnicu Vâlcea și Piatra Neamț, ambele în 21-22 iulie, respectiv Ploiești și Timișoara, ambele în 28-29 iulie.

Toți participanții vor acumula puncte în clasamentul mondial FIBA 3×3 World Rankings, Băneasa Streetball fiind un turneu FIBA Endorsed, iar spectatorii se vor bucura de numeroase concursuri cu premii.

Raiffeisen Bank Băneasa Streetball este organizat cu sprijinul Băneasa Shopping City și susținut de Raiffeisen Bank. Partenerii evenimentului sunt: Nike, Sport Loft (www.sport-loft.com), Gatorade, Ursus Cooler, Horizon, Regina Maria, Pep&Pepper, Ideal Board Games, Pegas, Kiss FM și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Citește și: