Bilete pentru Lausanne! We Got Game, campionii Sport Arena Streetball 2015

După o finală memorabilă, încheiată după prelungiri, echipa We Got Game a devenit campioana Sport Arena Streetball 2015 și va reprezenta România în circuitul mondial de baschet 3×3, calificându-se pentru Mastersul de la Lausanne.

Cel de-al 11-lea sezon din istoria Sport Arena Streetball, competiția care adună an de an mii de jucători pe terenurile de baschet 3×3, s-a încheiat apoteotic. Un coș de două puncte marcat în prelungiri de Victor Constantin, a pecetluit victoria celor de la We Got Game, scor final 21-19 în fața celor de la Școala Veche.

Alături de Victor Constantin, al cărui frate Andrei a făcut parte din echipa care a reprezentat România la Miami, în finala primei ediții a FIBA 3×3 World Tour, au mai făcut parte Hristu Șapera, antrenorul echipei Steaua CSM EximBank, Adrian Trandafir și Ștefan Buruiană.

Finalista categoriei Open, Școala Veche, reușise o mare surpriză în semifinalele turneului, eliminând formația Make-A-Wish din care făceau parte Virgil Stănescu, Claudiu Fometescu, Angel Santana și Cătălin Vlaicu, mari favoriți la titlu.

La feminin Open, nationala de baschet a Romaniei cu Gabriela Mărginean, Anca Șipoș, Andra Haas și Sonia Ursu s-a impus în finală în fața naționalei Ungariei, scor final 21-14, după o partidă în care Mărginean a marcat 11 puncte. Vecinii noștri au participat la Masterul Sport Arena Streetball și în competiția masculin, HunTeam cedând în sferturile de finală.

De-a lungul week-end-ului, care a început cu Turneul 4, desfășurat vineri și sâmbătă, 800 de jucători și peste 2000 de spectatori s-au aflat pe terenurile din Universitatea Politehnică București.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de Elena Băidan, reprezentant al Raiffeisen Bank, alături de Ștefan Săndulache, directorul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București.

Caravana turneelor de baschet 3×3 organizate de Sport Arena va mai avea o ultimă oprire în acest an, în Piața Universității, în zilele de 15 și 16 august. Atunci se va disputa a patra ediție a turneului internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va aduna la start echipe din 12 țări și a cărui câștigătoare va merge de asemenea la Lausanne, pentru FIBA 3×3 World Tour.

Campionatul Sport Arena Streetball este organizat de Sport Arena și ACS Sport Promotion cu sprijinul Direcției pentru Sport și Tineret a Municipiului București și este susținut de Raiffeisen Bank, Gatorade și Maguay.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.