Azi incep inscrierile la primul turneu Sport Arena Streetball 2015

Sport Arena Streetball, cea mai populara competitie de baschet 3×3 din Romania, se pregateste de startul sezonului 2015. Inscrierile pentru primul turneu incep astazi, de la ora 15.00.

INSCRIE-TE AICI

Ajunsa la cel de-al 11-lea sezon, Sport Arena Steetball continua sa adune de-a lungul verii mii de participanti pe terenurile din Universitatea Politehnica Bucuresti. Acolo se vor desfasura si meciurile din primul turneu al anului, care este programat pentru weekend-ul ce urmeaza, 5-7 iunie.

Inscrierile se pot face la patru catgorii de varsta, atat la masculin, cat si la feminin, U14, U18, +18 (Open) si +35, in limita a 200 de echipe.

Turneul din Universitatea Politehnica Bucuresti va fi un ultim prilej de verificare pentru nationalele de baschet 3×3 ale Romaniei, care vor participa pe finalul acestei luni la prima editie a Jocurilor Olimpice Europene de la Baku.

Vor fi din nou trei zile pline de baschet, muzica si distractie, in atmosfera specifica turneelor Sport Arena Streetball, competitie care a debutat in anul 2005 si a devenit etalon pentru baschetul 3×3 nu numai in Romania dar si in lume.

Toti jucatorii vor trebui sa aiba conturi active si pe www.3x3planet.com, portalul FIBA pentru baschetul 3×3 si astfel vor putea puncta si in ierarhia mondiala, FIBA 3×3 World Rankings.

Competitia este organizata de Sport Arena si ACS Sport Promotion si este sustinuta de Raffeisen Bank si Gatorade.

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.