Alexandra Stan, invitat special la Constanța Streetplay, ultima etapă 3×3 Superbet Tour

Constanța Streetplay, ultima etapă din circuitul național de streetball 3×3 Superbet Tour, va avea parte de un moment inedit în seara zile de sâmbătă. Alexandra Stan va fi prezentă la terenurile amplasate pe esplanada Perla Mamaia pentru a-i susține pe participanți, baschetul fiind una dintre pasiunile sale.

PROGRAMUL MECIURILOR

De asemenea, în programul zile de sâmbătă, organizatorii au pregătit mai multe show-uri ale italienilor de la Da Move Crew, una dintre cele mai tari trupe de freestyle din lume, un meci demonstrativ între echipa națională de baschet 3×3 și handbaliștii de la HCM Constanța, precum și numeroase concursuri cu premii pentru public.

Fanii au șansa de a câștiga un premiu în valoare maximă de 1000 de lei la concursul 60 de secunde by Superbet, dacă vor înscrie din patru aruncări din diferite poziții într-un minut.

Începând cu acest an, Constanța Streetplay face parte din circuitul național de baschet 3×3 Superbet Tour, iar echipa câștigătoare se va califica pentru marea finală care va avea loc la București între 26 și 28 august.

Constanța Streetplay, un turneu marca Sport Arena Streetball, este organizat de Asociația Terra Semper Fidelis în colaborare Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

Evenimentul este susținut pe plan local de Ciuc Radler, Alpromt, Hesperis, Ferma Stoian, Radio România Constanța și Asociația Județeană de Baschet Constanța,

Circuitul national 3×3 Superbet Tour este susținut de Superbet, Gatorade, Casio G-Shock, Nike, Vitamax și Bicicletele Pegas. Powered by Kiss FM și Vice.

 

Programul evenimentului:

Sâmbătă 9 iulie:

9-13: Meciuri la categoriile U14 și U18

17-19: Meciuri la categoriile U18 și Open

19-20: Meci demonstrativ și invitați speciali, show Da Move

20-24: Meciuri la categoria Open, show-uri Da Move

 

Duminică 10 iulie:

9-13: Faze eliminatorii la categoriile U14, U18, Open și meciuri din grupe la categoria +35

17-21: Finalele competiției, show-uri Da Move, finalele concursurilor

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.