Nu rata inscrierile la Sport Arena Streetball Turneul 3

Luni, 25 iunie, de la ora 15.00, vor incepe inscrierile la Sport Arena Streetball 2012 – Turneul 3 (www.3la3.rowww.facebook.com/SportArenaStreetball), care se va disputa intre 29 iunie si 1 iulie pe terenurile din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Din motive organizatorice, DOAR 160 de echipe vor fi admise la acest turneu. Inscrierile au loc ca de obicei, on-line, pe site-ul www.3la3.ro.

Marea noutate de la Turneul 3 o reprezinta Skills Challenge, un concurs individual in care concurentii trebuie sa-si dovedeasca rapididatea si indemanarea cu mingea de baschet de-a lungul unui traseu cu diverse obstacole.

Acest duel al celor mai abili baschetbalisti este o traditie in cadrul NBA All Star Game iar parcursul de la Sport Arena Streetball este identic cu cel pe care trebuie sa-l completeze jucatorii din liga profesionista nord-americana.

Nu vor lipsi nici concursurile de trei puncte, 2Ball si slam dunk, iar drumul celor mai bune echipe de la categoria masculin plus 18 ani catre FIBA World Tour Masters Madrid continua cu o noua etapa.

Cupa Presei revine si ea in program, in timp ce duminica 1 iulie va fi ziua rezervata vedetelor.

Va asteptam la un nou weekend plin de baschet, distractie si momente de spectacol!

Citește și:

2 Thoughts to “Nu rata inscrierile la Sport Arena Streetball Turneul 3”

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.