3×3 Pro League by Sport Arena Streetball

Sport Arena Streetball va organiza, in premiera, incepand cu luna mai a acestui an, o noua competitie, 3×3 BUCHAREST PRO LEAGUE, care se va desfasura sub forma unui campionat si care va fi dotata cu premii in bani.

Competitia va avea un sezon regulat cu meciuri tur-retur si un playoff, faza eliminatorie urmand sa se dispute pe sistemul cel mai bun din trei meciuri in primele runde, si cel mai bun din cinci meciuri in semifinale si finale.

Inscrierile pentru aceasta competitie vor incepe luni 15 aprilie 2013, se vor face pe site-ul www.3x3planet.comin limita a 64 de echipe sau pana la data de 5 mai 2013. Competitia va avea loc doar daca se inscriu cel putin 32 de echipe.

Va exista o singura categorie, Open, (masculin +16 ani). La competitie poate participa orice echipa alcatuita din minim trei (3) maxim patru (4) jucatori, care achita o taxa de inscriere de 100 de lei, respectiv 20 de lei pentru fiecare meci.

Partidele vor avea loc in timpul saptamanii, de luni pana joi, pe intervarele orare 17.00-19.00 sau 23.00-01.00, la baza sportiva Sport Arena, din incinta Universitatii Politehnica Bucuresti.

Valoarea totala a premiilor, in functie de numarul de echipe inscrise poate atinge 2500 de euro.

Pe langa locul de disputare al meciurilor, Sport Arena Streetball va asigura arbitrajul, mingi pentru incalzire si meci, tabela electronica, echipament de joc (pentru departajare).

Pentru mai multe amanunte privind competitia puteti consulta REGULAMENTUL!

Citește și:

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.