BCR #SAS2024 – Brașov

Turneul face parte din circuitul de baschet 3×3 BCR Sport Arena Streetball Tour 2024 și este dedicat tuturor categoriilor de vârstă astfel: U10 (mixt), U12, U14, U16, U18, U21, Open și +35, atât la masculin cât și la feminin.

DESCARCA DECLARATIA DE PARTICIPARE 

 

Programul meciurilor

Programul meciurilor va fi afișat în cursul zilei de joi, 30 mai pe site-ul oficial 3la3.ro și va fi comunicat și pe conturile de social media ale Sport Arena Streetball.

Activități

Acest turneu va avea loc în perioada 31 mai – 2 iunie, în zona terenurilor de baschet de pe Aleea de Sub Tâmpa, Brașov. Ziua de vineri, 31 mai este dedicată concursurilor și activărilor din zona fanilor, iar terenurile vor fi disponibile și pentru antrenamente sau miuțe. Meciurile din competiție se vor juca în zilele de sâmbătă și duminică.

Calificarea la turneul final

BCR Sport Arena Streetball 2024 este un “Players’ Tour”. Fiecare jucător va acumula individual puncte în clasament, în funcție de locul ocupat de echipa sa la finalul turneului. În baza clasamentului individual al jucătorilor pe sezonul 2024, cei mai buni dintre aceștia vor fi eligibili pentru a-și crea propria echipa la FINALA BCR Sport Arena Streetball 2024, care va avea loc București în perioada 6-8 septembrie.Vor fi acordate premii in bani la categoriile Open Masculin și Open Feminin la fiecare etapă din circuit, iar la finala din luna septembrie vor fi acordate premii în bani la toate categoriile de vârstă.