Raiffeisen Bank Timisoara Streetball

Pentru al treilea an consecutiv circuitul național de baschet 3×3 Sport Arena Streetball Tour programează o etapă în Timișoara. Evenimentul Raiffeisen Bank Timișoara Streetball va avea loc în zilele de 18 și 19 mai la Shopping City, pe terenul care va fi amenajat în interiorul centrului comercial.

Atmosferă, prieteni, muzică, distracție, premii și bineînțeles mult baschet. Baschet 3×3, o disciplină care începând cu ediția Tokyo 2020 face parte din programul Jocurilor Olimpice. Despre asta va fi vorba la Raiffeisen Bank Timișoara Streetball, o competiție care face parte din calendarul FIBA 3×3 și la care orice jucător participant va acumula puncte în clasamentul mondial.

Spectatorii vor avea la rândul lor șansa de a fi parte din acțiune, prin intermediul concursurilor organizate de-a lungul celor două zile de competiție, care va anima zona centrală din Shopping City Timișoara.

Raiffeisen Bank Timișoara Streetball este organizat cu sprijinul Shopping City Timișoara și este susținut de către Raiffeisen Bank, Mastercard, Tissot – official timekeeper, UPC – connectivity partner, Nike, sportloft.com, Spartan și Horizon. Powered by Kiss FM.